El teu hotel a La Seu d'Urgell
Gaudeix d'una ubicació privilegiada

El teu hotel a La Seu d'Urgell

Viu una experiencia gastronòmica al nostre restaurant
Reserva hotel
Reserva al restaurant
Avantatges de reservar al web oficial
Hotel Restaurant
Petit hotel familiar a la Seu d'Urgell

L'Hotel Restaurant La Glorieta és un petit hotel familiar situat al municipi de la Seu d'Urgell, capital de la comarca de l'Alt Urgell.

És situat a la vora del riu Valira, als Pirineus Catalans, a l'antic camí que uneix la Seu d'Urgell amb Castellciutat, punt estratègic per visitar el Pirineu, a tan sols deu minuts d'Andorra i a quinze minuts de la Cerdanya.

Envoltat per dos magnífics Parcs Naturals com són el de l'Alt Pirineu i el del Cadí Moixeró, a l'Hotel Restaurant La Glorieta trobaràs un entorn per gaudir, descansar o explorar la natura.

Serveis i instal·lacions

Coneix els serveis de l'Hotel Restaurant La Glorieta

Descobreix tot el que t'oferim a l'Hotel Restaurant La Glorieta perquè gaudeixis de la teva estada a la Seu d'Urgell, al cor dels Pirineus!

WiFi
WiFi
Restaurant
Restaurant
Pàrquing exterior
Pàrquing exterior
Terrassa
Terrassa
Piscina
Piscina
Balcó
Balcó
Vistes a la muntanya
Vistes a la muntanya
Calefacció
Calefacció
TV per satèl·lit
TV per satèl·lit
TV
TV
Ofertes i paquets

Gaudeix d'una escapada a la Seu d'Urgell al millor preu

Descobreix les nostres ofertes, allotja't a l'Hotel Restaurant La Glorieta al millor preu i descobreix tot el que la seva immillorable ubicació pot oferir-te!

Veure tot
Millor preu garantit

Allotja't a la Seu d'Urgell al millor preu!

Vols allotjar-te a l'Hotel Restaurant La Glorieta al millor preu? Fes ja la teva reserva a través del nostre web oficial. Et garantim el millor preu online!

Cancel·lació gratuïta

Reserva amb total tranquil·litat!

Si reserves a través de la nostra web oficial, podràs cancel·lar la teva reserva, en cas que així ho necessitis, de forma totalment gratuïta!

Al cor dels Pirineus

Descobreix les millors activitats a la Seu d'Urgell

Situat al cor del Pirineu Català, l'Hotel Restaurant La Glorieta és el lloc ideal per conèixer tot el que aquest territori pot oferir als seus visitants. Allotja't a l'Hotel Restaurant La Glorieta i no et perdis cap de les activitats que et proposem!

Veure tot
Petit hotel familiar a la Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell és un municipi conegut, entre altres coses, per la Catedral de Santa Maria i pel Parc Olímpic del Segre, el destí ideal tant per als amants de l’esport com de l’art romànic!

Sigui com sigui, a la Seu d’Urgell podràs gaudir de l’art, la natura i la tranquil·litat.