Què fer a Lleida?
Esprem la teva estada amb nosaltres!

Què fer a Lleida?

Viu una experiencia gastronòmica al nostre restaurant
Reserva hotel
Reserva al restaurant
Avantatges de reservar al web oficial
Activitats

Què fer a Lleida?

Tant si vens amb la família, en parella o amb amics, la Seu d'Urgell et permetrà gaudir d'un entorn magnífic per descansar, explorar la naturalesa o dur a terme activitats esportives, envoltats per dos magnífics Parcs Naturals com són el de l'Alt Pirineu i el del Cadi Moixeró. Així com gaudir del teu temps lliure d'un passeig pel barri antic de la Seu d'Urgell, on es troba la catedral romànica més important de Catalunya.

Si ets un amant de les compres, la Seu d'Urgell ofereix un comerç al detall i professional. O bé, també podràs gaudir d'una escapada de només 8 km de l'hotel, a Andorra, gaudint d'un dia de compres en botigues de primeres marques per després descansar al nostre hotel.

Activitats esportives

Activitats esportives

Al voltant de la Seu d'Urgell es troba una gran oferta d'estacions d'esquí nòrdic (Sant Joan de l'Erm, Lles, Tuixent-La Vansa, Aransa, etc.), així com les pistes d'esquí alpí d'Andorra (Grau Vermell, Ordino Arcalis, Vallnord Pal Arinsal), o bé les estacions d'esquí de La Molina-Masella. Totes situades en paisatges espectaculars i que et permetran combinar l'esquí, passejos amb raquetes de neu, motos de neu i múixing.
Activitats culturals

Activitats culturals

Et ve de gust conèixer el costat més cultural i històric de la Seu d'Urgell? Acosta't a conèixer la múltiple oferta d'activitats que t'ofereix aquest territori, ric en museus i fires de tota mena i destinades per a tots els públics i membres de tota la família.
Festes locals

Festes locals

T'informem quines són les festes locals que se celebren a aquesta zona de Lleida des del mes de maig a agost, perquè no et perdis cap esdeveniment de la zona!